FSM_6941.jpg

CROSS BOX

Vadba se prilagodi vsakemu posamezniku posebej, zato je primerna za širok krog ljudi, torej za popolne začetnike, rekreativce in tekmovalce. Pri tem je pomembno poudariti, da je na začetku vadba lahko precej zahtevna, vendar se vztrajnost in potrpežljivost kmalu pozna tako na vašem telesu kot pri vaši kondiciji. Če vas zanima, kako vadba poteka, nas lahko obiščete in si ogledate eno izmed ur ali pa se ji s predhodno najavo pridružite.

VIEW MORE
FSM_7164.jpg

BOOT CAMP

Pri vadbi Boot Camp vadbi je poudarek predvsem na obvladovanju svoje lastne teže in pridobivanju kondicije. Postopoma  se dodaja tudi manjša obremenitev npr. prazna olimpijska palica, uteži kettlebell, ročne uteži. Elementi vadbe so nekoliko manj tehnično zahtevni od elementov Cross vadbe, kljub temu pa sta obe vadbi visokointenzivni. Obe vadbi sta primerni za izgubo odvečne maščobe, pridobivanje mišične mase in oblikovanje telesa.

VIEW MORE
FSM_7040.jpg

WEIGHTLIFTING

Olimpijsko dviganje uteži ali angleško weightlifting temelji na dveh elementih: poteg in sunek. Trening obeh tehnik omogoča razvoj maksimalne moči, hitrosti/eksplozivnosti, gibljivosti, koordinacije, ravnotežja, natančnosti ter timinga. Zaradi tega je olimpijsko dvigovanje uteži sestavni del fizičnih priprav marsikateremu športniku, ki si na tak način izboljša svojo tekmovalno formo. Olimpijsko dvigovanje uteži je tudi sestavni del v cross vadbe, zato so treningi olimpijskega dvigovanja uteži obvezni del priprav, za vse tiste, ki bi se radi udeležili cross tekem ali pa bi radi izboljšali svojo tehniko.

VIEW MORE
FSM_6952.jpg

OSEBNO TRENERSTVO

Osebno trenerstvo je prav poseben proces treninga in pomeni odnos ena na ena s stranko. Torej gre za veliko več, kot za vodenje treninga, gre za osebni pristop, kjer se vadbeni program na podlagi predhodnega testiranja gibalnih sposobnosti prilagodi vsakemu posamezniku. Prednost osebnega trenerstva je v individualnem pristopu, pri katerem je mogoče hitreje odpraviti šibke točke in narediti večji napredek pri vaših ciljih.

VIEW MORE
FSM_2190.jpg

ACTIVE RECOVERY

Active recovery je vadba, ki ima načrtovano zmanjšanje intenzivnosti (stopnjo težavnosti), med 30 in 50 odstotki manj. Namen te vadbe je povečati pretok krvi in ​​pomagati pri obnavljanju mišic, s pomočjo pravilnih vzorcev gibanja in delovanja mišic. Na tak način zmanjšamo bolečine v mišicah, togost itd.. Pomembno je opozoriti, da Active Recovery vadba ne poveča utrujenosti, pri vadbi je zaznan napor, vendar so splošne zahteve vaj nizke.

VIEW MORE
crossfit kids.jpg

CROSSBOX KIDS

Vaši otroci se bodo na zabavne in edinstvene načine, osnovne funkcionalne gibe ter skupinske igre družili, gibali in zabavali. Vašim otrokom želimo pomagati ohranjati telesno pripravljenost, zdrav življenjski slog, se družiti in preživeti naj naj naj uro dneva. Vaši otroci se bodo na zabavne in edinstvene načine, osnovne funkcionalne gibe ter skupinske igre družili, gibali in zabavali. Vašim otrokom želimo pomagati ohranjati telesno pripravljenost, zdrav življenjski slog, se družiti in preživeti naj naj naj uro dneva.  

VIEW MORE
Praznovanje

PRAZNOVANJE

ROJSTNEGA DNE

Otroci vsako leto pričakujejo da bo njihovo praznovanje rojstnega dne nekaj posebnega in mi vam to lahko omogočimo, zato smo mi pravi naslov. Zakaj nebi otrokom omogočili športno praznovanje rojstnega dne in tako poskrbeli za zabavo in športno druženje v enem. Raznorazne tekalne in štafetne igre, skakanje, zaviti in spretnostni poligoni in nadvse zanimivi majhni rekviziti, bodo otroke popeljali v svet domišljije in popotovanj iz Indije.

VIEW MORE
Eva 2 (1 of 6) edited.jpg

PEACH BOOTY

PEACH BOOTY PLAN je vadba izključno za ženske, ki želijo dvigniti svoj nivo fitnesa za eno stopničko višje. Poudarek bo še vedno na zadnjici, za pripomočke pa bomo poleg Peach Booty Plan elastike uporabljale tudi uteži. Cilj vadbe ostaja enak: Zabava, dobro počutje in ženstveno oblikovano telo.