TBOX CENTER EKIPA

Teo Masten

Glavni Trener TBOX centra >

Teo Masten je glavni trener v TBOX centru, ki vodi CROSSBOX in BOOTCAMP. Je oboževalec cross vadbe, redno se udeležuje tekmovanj in tudi svoje vadeče spodbuja k temu, da postanejo boljši od njega in ZMAGAJO!

Eva Peternelj

Peach Booty trenerka >

Sem soustanoviteljica znamke Peach Booty Plan in absolventka Fakultete za šport. Kot trenerka je moj cilj, da se boš na treningu zabavala, (p)ostala motivirana in na koncu koncev dosegla rezultate, ki si jih že od nekdaj želiš.Z mano je treniralo že preko 7000 super žensk, zato komaj čakam, da se mi pridružiš še ti in skupaj spiševa tvojo pot do uspeha.

Žiga Milič

CROSSBOX trener >

Žiga pravi: ˝Moje poslanstvo je pomagati vsem, ki si želijo bolj kvalitetnega in zdravega življenja, ter jim skozi treninge epokazati pot do svojega cilja.˝

Delo z ljudmi v povezavi s športom mu ni tuje, saj je že v otroštvu s svojimi vodstvenimi sposobnostmi več let kot kapetan uspešno vodil svojo košarkarsko ekipo. Kako si pridobiti avtoriteto, se je naučil kot košarkarski sodnik, kjer je trenutno aktiven na 3.SKL.

Lenart Kobal

Fotograf in snemalec >

Lenart je izkušen fotograf in snemalec, ki se nam je pridružil z namenom, da tudi vam lahko lažje predstavimo kaj počnemo. Lenart pravi tako: "Za sodelovanje s T-BOXom sem sem odločil zato, ker želim kljub napornemu urniku ostati športno aktiven. Prav to je ključno, da se počutim veliko bolje kot prej, ko se nisem ukvarjal s športom."

Erika Pacek

Inštruktorica vodenih vadb >

Erika Pacek v TBOX centru vodi vadbe za ženske. Vadbe so mešanica pilatesa, joge, baletnih vaj in fitnessa. Vse, ki si želite vse to v enem se pridružite Bootybarre in Bbarreless vadbam. Poleg tega pa vodi tudi Antigravity fitness, ki ima mnogo koristi za hrbtenico in boljše počutje ter jogo.

Bernarda Habe

Magistrica dietetike in diplomirana inženirka laboratorijske biomedicine >

Za sodelovanje s T-box sem se odločila, ker lahko s svojim znanjem
doprinesem en košček k celovitejši obravnavi posameznikov, ki si želijo
spremembe v počutju, zdravju in osebnem zadovoljstvu. Ker Teo skupaj s svojo ekipo dela strokovno, učinkovito, z navdušenjem in izjemno podporo vsem članom (preizkušeno!), sem začutila dobro priložnost za ustvarjanje novih zgodb o pozitivnih spremembah posameznikov in dobrih rezultatov.

Dragan Furlan

Soustanovitelj TBOX-a >

Dragan Furlan je tudi eden tistih, ki je pripomogel k temu, da se je zgodba TBOX center-a sploh pričela, je soustanovitelj in investitor ter predvsem tisti, ki verjame v zgodbo, ki se bo pisala. Kot je rekel sam, se še danes spomni prvega treninga funkcionalne vadbe (crooss-fit), ko ga je opravil doma z glavnim trenerjem Teo Masten.